Promosi Hebat

Lesen GDL D/E

pakej kami

RM300

Tidak Termasuk SST 8%

LESEN GDL (D)

Lesen GDL adalah lesen kenderaan barangan melibatkan pengangkutan yang membawa barangan untuk mengangkut barang-barangan.

RM300

Tidak Termasuk SST 8%

LESEN PSV VAN (D)

Contoh perkhidmatan yang menggunakan lesen PSV Van (D) ialah Van Sekolah, dan Van Pekerja yang muatannya tidak melebihi 18 orang.

RM300

Tidak Termasuk SST 8%

PSV E-HAILING

Lesen PSV E-HAILING adalah lesen memandu vokasional yang membenarkan pemegang lesen, memandu kenderaan seperti GRAB

RM1500

RM1500

Tidak Termasuk SST 8%

LESEN LORI E-FULL

Lesen Kelas E adalah lesen motokar berat BTM yang melebihi 7500kg. Antara lesen yang memerlukan Lesen Kelas E adalah Lesen GDL Motokar Berat Kejur & Bersendi dan Lesen PSV Bas.  Tanpa lesen motokar Kelas E Full calon tidak layak untuk mengambil lesen PSV Bas (E) dan GDL Lori (E). Calon seharusnya memiliki Lesen Memandu Kelas E sebelum mengambil lesen Kelas GDL (E).

RM300

Tidak Termasuk SST 8%

LESEN GDL KEJUR (E)

Antara lesen GDL Kelas E ialah Motokar Berat Kejur (Lori Rigid). Calon seharusnya memiliki Lesen Memandu Kelas E sebelum mengambil lesen Kelas GDL (E).

RM1500

Tidak Termasuk SST 8%

LESEN BAS PSV (E)

Antara contoh lesen PSV (E) adalah lesen Bas yang berat melebihi 3000kg. Calon seharusnya memiliki Lesen Memandu Kelas E sebelum mengambil lesen Kelas GDL (E).

RM1800

RM1800

Tidak Termasuk SST 8%

GDL BERSENDI (E)

Antara lesen GDL Kelas E ialah Motokar Berat Bersendi (Treler). Lesen Besar muatan berat melebihi 7500kg. Perlu memiliki lesen E Full terlebih dahulu.

SYARAT KELAYAKAN

DOKUMEN YANG DIPERLUKAN

APA YANG ANDA DAPAT ?​

PERCUMA 3X Ujian Bertulis

Free Retest Until Pass. No additional Charges

Makan & MinuM disediakan

Food & Drinks Throughout Course

JURUAJAR TERLATIH & BERPENGALAMAN

Experienced Coaches & Speaker

KEMUDAHAN ASAS DISEDIAKAN

Facilities Provided

DAFTAR DI SINI

Sila baca syarat - syarat di bawah sebelum mengisi maklumat anda. Pihak kami akan hubungi anda kembali! *Tertakluk kepada Terma & Syarat

RAMAI YANG BERPUAS HATI BERSAMA METRO!

CALL KAMI SEKARANG !

Untuk Maklumat Lanjut & Maklum balas yang cepat mengenai pakej kami, Sila hubungi HQ dan bercakap dengan Pengawai Pemasaran dari Kampus PUCHONG atau SUBANG kami.

(Kami TIDAK LAGI BEROPERASI melalui Francais, Cawangan atau Ejen, semua nombor telefon yang dipaparkan adalah dari Kampus Metro Driving Academy Sdn Bhd)

SUBANG CAMPUS

METRO DRIVING ACADEMY SDN BHD (SUBANG CAMPUS)

Lot 3509, Seksyen U6, Kampung Melayu Subang, 40150 Shah Alam, Selangor.

Office Number : 03-7845 9898

MORE INFO

PUCHONG CAMPUS

METRO DRIVING ACADEMY (PUCHONG CAMPUS)

Lot 3579, Jalan Akademi, Pulau Meranti, 47120 Puchong, Selangor Darul Ehsan

Office Number : 03-8061 8989

MORE INFO

Profil Metro Driving Academy

Ditubuhkan pada tahun 1998, Metro Driving Academy telah dilesenkan oleh JPJ Malaysia dan mencapai penganugerahan sebagai INSTITUT MEMANDU TERBAIK & mendapat pengiktirafan 5 Bintang oleh Jabatan Pengangkutan Jalan Malaysia. Metro Driving Academy mempunyai Dua Kampus HQ iaitu di Kg. Melayu Subang (berdekatan Lapangan Terbang Subang) dan juga di Bandar Bukit Puchong. Dilengkapi dengan Fasiliti & Litar Memandu serta Menunggang yang dibina secara Profesional dan Komprehensif, Kampus kami juga telah menerima pengiktirafan & anugerah dari Badan Kerajaan & Swasta. Metro Driving Academy komited untuk menyediakan perkhidmatan Latihan Profesional & Pendidikan Pemandu yang Terbaik untuk calon/pelatih kami baik dari dalam Negara ataupun Antarabangsa, dengan Fokus ke arah melahirkan Pemandu Berhemah dan Selamat, serta mematuhi undang-undang jalanraya pada setiap masa, dalam apa jua pun keadaan. Bersesuaian dengan Slogan yang kami dukung, ‘Akademi untuk Kecermelangan Pemanduan’.

Certificate number ISO 2019-02
additional-info-at-landing-page-02